Leírás
BIO GREEN SOYBEAN PROTEIN PASTA
FETTUCCINE (SZÉLESMETÉLT)
ÚJ GENERÁCIÓ A DIÉTÁHOZ!
A Forpro® CarbControl BIO Green SoyBean Protein Pasta késlelteti a szénhidrát felszívódását, hozzájárul a súlycsökkentéshez és a koleszterinszint szabályozásához. Növeli a jólakottság érzését a hasában, emelett 50% -kal kevesebb kalóriát tartalmaz, mint a hagyományos tészta. Extra magas protein és rosttartalma miatt a legjobb kiegészítője a sportolói étrendnek, illetve diétához tökéletesen alkalmas. Stabilizálja a bél funkciókat és csökkenti a székrekedés problémáit.
A sportos életmód támogatása érdekében a lassú szénhidrát-felszívódásnak köszönhetően hosszabb távon biztosít energiát. Fogyasztása az egész nap folyamán ideális.
Minden diétába könnyen beilleszthető, azok, akik szeretik a tésztaételeket, de egészségügyi állapotuk okán tartózkodniuk kell tőle a Forpro® CarbControl termékekkel esélyt kapnak arra, hogy ne kelljen teljes mértékben mellőzniük a kedvelt ételeiket.
A Forpro® CarbControl Green SoyBean Protein Pasta fogyasztás előnyei a hagyományos száraztésztákkal szemben:
1. Magas fehérjetartalom: A zöld szójabab tészta gazdag fehérjében, amely fontos építőköve az izmoknak és segít a teltségérzet fenntartásában.
2. Gluténmentes: A zöld szójabab tészta gluténmentes alternatíva a hagyományos száraztésztával szemben, így kiváló választás azoknak, akik gluténmentes étrendet követnek vagy intoleranciában szenvednek.
3. Alacsony szénhidráttartalom: A zöld szójabab tészta alacsonyabb szénhidráttartalommal rendelkezik, így segíthet a vércukorszint stabilizálásában és hozzájárulhat a fogyáshoz vagy a fogyás fenntartásához.
4. Magasrosttartalom: A zöld szójabab tészta magas rosttartalma elősegítheti az emésztést, csökkentheti az éhségérzetet és támogathatja az egészséges bélmozgást.
5. Gazdag tápanyagtartalom: A zöld szójabab tészta több fontos tápanyagot tartalmaz, mint például vas, kálium, magnézium és B-vitaminok, amelyek hozzájárulhatnak az egészséges vérkeringéshez, idegrendszerhez és energia szintjéhez.
Összetevők: Bio zöld szójabab, víz.
Tárolás: száraz, hűvös helyen. Felbontás után levegőtől elzárva, tiszta vízben, maximum két napig tárolható.
Felhasználás: A tésztát körülbelül tízszeres mennyiségű forró, vízbe tesszük és óvatosan keverve 3-5 perc alatt puhára fözzük.
Tömeg: 200 g
Minőségét megőrzi: a csomagoláson, fehér mezőben feltüntetve (nap.hónap.év).
Tápérték:
100 g | RI%* | |
---|---|---|
Energia érték | 1402 kJ (334 kcal) |
17 % |
Zsír ebből telített zsírsav |
6,8 g 1,2 g |
10 % 6 % |
Szénhidrát ebből cukor |
14 g 9,3 g |
5 % 10 % |
Rost | 20 g | - |
Fehérje | 45 g | 90 % |
Só | 0,15 g | 3 % |
Vas | 10,5 g | 75 % |
Összetétel
Étrendi igény: | Vegan |
Előnyök | Alacsony szénhidrát tartalmú |
Főzési idő: | Készétel |
Kategóriák | Functional Food - Low Carb |