Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tonhalas szendvics

Tonhalas szendvics

: 10 perc;
: snack;
: gyors elkészítés;

 

Hozzávalók:

Elkészítés:

1. A tonhalat villával összetörjük. Az uborkát és a paradicsomot megmossuk, kis kockákra vágjuk, összeforgatjuk a tonhallal és a csípős szósszal.

2. A kenyérre néhány salátalevelet teszünk, és rákanalazzuk a tonhalas feltétet.


 

Tálalási javaslat:

Koriandert is szórhatunk a szendvicsre.

Tipp

Olajbogyóval, kapribogyóval is összekeverhetjük a tonhalat.

Elkészítési idő: 10 perc

Tápérték

Energia: 202 kcal
Fehérje: 18,8 g
Zsír: 7,8 g
Szénhidrát: 8,6 g
Rost: 8,9 g