Tonhalas szendvics
: 10 perc;
: snack;
: gyors elkészítés;
Hozzávalók:
- 40 g natúr lében eltett tonhal (konzerv, lecsepegtetve)
- 20 g kígyóuborka
- 20 g érett paradicsom (vagy koktélparadicsom)
- 1,5 evőkanál Forpro Carb Control Near Zero Calorie Spicy Mexicana Sauce
- néhány salátalevél
- 1 szelet Forpro Walnut Protein Bread
Elkészítés:
1. A tonhalat villával összetörjük. Az uborkát és a paradicsomot megmossuk, kis kockákra vágjuk, összeforgatjuk a tonhallal és a csípős szósszal.
2. A kenyérre néhány salátalevelet teszünk, és rákanalazzuk a tonhalas feltétet.
Koriandert is szórhatunk a szendvicsre.
Tipp
Olajbogyóval, kapribogyóval is összekeverhetjük a tonhalat.
Elkészítési idő: 10 perc
Tápérték
Energia: 202 kcal
Fehérje: 18,8 g
Zsír: 7,8 g
Szénhidrát: 8,6 g
Rost: 8,9 g