Mézes-mustáros-pulykás szendvics
: 20 perc;
: snack;
: gyors elkészítés;
Hozzávalók:
- 80 g pulyka felsőcombfilé
- só, őrölt fekete bors
- 1 evőkanál olívaolaj
- 1 roll (2 szelet) Forpro Protein Toast Roll
- néhány salátalevél
- 25 g kápiapaprika
- 2-3 teáskanál Forpro Carb Control Near Zero Calorie Honey Mustard Flavour Sauce
Elkészítés:
1. A pulykahúst felkockázzuk, összekeverjük sóval és borssal.
2. Az olívaolajat felhevítjük egy serpenyőben, rátesszük a húst, és erős lángon, kb. 1 perc alatt lepirítjuk, majd mérsékeljük a lángot, és teljesen átsütjük.
3. A toastokat ízlés szerint megpirítjuk. Megmosott, összetépkedett salátát teszünk rájuk, erre kerül a pulyka és a megmosott, felkarikázott kápia. Végül meglocsoljuk a mézes-mustáros szósszal.
A szendvicsre kerülhet további zöldség, például uborkakarika.
Tipp
A szósszal össze is forgathatjuk a húst
Elkészítési idő: 20 perc
Tápérték
Energia: 369 kcal
Fehérje: 33 g
Zsír: 20,8 g
Szénhidrát: 9 g
Rost: 7,8 g