Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mézes-mustáros-pulykás szendvics

Mézes-mustáros-pulykás szendvics

: 20 perc;
: snack;
: gyors elkészítés;

 

Hozzávalók:

Elkészítés:

1. A pulykahúst felkockázzuk, összekeverjük sóval és borssal.

2. Az olívaolajat felhevítjük egy serpenyőben, rátesszük a húst, és erős lángon, kb. 1 perc alatt lepirítjuk, majd mérsékeljük a lángot, és teljesen átsütjük.

3. A toastokat ízlés szerint megpirítjuk. Megmosott, összetépkedett salátát teszünk rájuk, erre kerül a pulyka és a megmosott, felkarikázott kápia. Végül meglocsoljuk a mézes-mustáros szósszal.

 


 

Tálalási javaslat:

A szendvicsre kerülhet további zöldség, például uborkakarika.

Tipp

A szósszal össze is forgathatjuk a húst

Elkészítési idő: 20 perc

Tápérték

Energia: 369 kcal
Fehérje: 33 g
Zsír: 20,8 g
Szénhidrát: 9 g
Rost: 7,8 g