Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Aszalt paradicsomos-babos Tomato&Provence Crisp Bread

Aszalt paradicsomos-babos Tomato&Provence Crisp Bread

: 10 perc;
: snack;
: gyors elkészítés;

 

Hozzávalók:

  • 1 doboz 120 g fehér bab (konzerv)
  • 1 teáskanál olívaolaj 15 g fűszeres olívaolajban eltett aszalt paradicsom
  • 60 g bacon néhány bazsalikomlevél
  • 100 g cottage cheese 1 teáskanál fűszeres olívaolaj
  • 2 lap Forpro Tomato & Provence Protein Crisp Bread

Elkészítés:

1. A babot alaposan lecsepegtetjük, a konzerv levéből egy keveset megtartunk. A babot késes aprítóba tesszük, némi konzervlé hozzáadásával darabosra törjük. Hozzákeverjük a felcsíkozott aszalt paradicsomot, bazsalikomot és egy teáskanálnyit a fűszeres olívaolajból, végül megsózzuk.

2. A babos krémet a lapkenyerekre kenve tálaljuk.


 

Tálalási javaslat:

Babpástétomot vörös babból is készíthetünk.

Tipp

Keverjük át néhányszor a késes aprítóban a babot, hogy egyenletesen tudjuk összetörni.

Elkészítési idő: 10 perc

Tápérték

Energia: 285 kcal
Fehérje: 16,6 g
Zsír: 8,1 g
Szénhidrát: 30 g
Rost: 11,7 g