Aszalt paradicsomos-babos Tomato&Provence Crisp Bread
: 10 perc;
: snack;
: gyors elkészítés;
Hozzávalók:
- 1 doboz 120 g fehér bab (konzerv)
- 1 teáskanál olívaolaj 15 g fűszeres olívaolajban eltett aszalt paradicsom
- 60 g bacon néhány bazsalikomlevél
- 100 g cottage cheese 1 teáskanál fűszeres olívaolaj
- só
- 2 lap Forpro Tomato & Provence Protein Crisp Bread
Elkészítés:
1. A babot alaposan lecsepegtetjük, a konzerv levéből egy keveset megtartunk. A babot késes aprítóba tesszük, némi konzervlé hozzáadásával darabosra törjük. Hozzákeverjük a felcsíkozott aszalt paradicsomot, bazsalikomot és egy teáskanálnyit a fűszeres olívaolajból, végül megsózzuk.
2. A babos krémet a lapkenyerekre kenve tálaljuk.
Babpástétomot vörös babból is készíthetünk.
Tipp
Keverjük át néhányszor a késes aprítóban a babot, hogy egyenletesen tudjuk összetörni.
Elkészítési idő: 10 perc
Tápérték
Energia: 285 kcal
Fehérje: 16,6 g
Zsír: 8,1 g
Szénhidrát: 30 g
Rost: 11,7 g