Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Görög salátás Crisp Bread

Görög salátás Crisp Bread

: 10 perc; 
: snack - 1 adag;
: egyszerű elkészítés;

 

 

Hozzávalók: 

Elkészítés:

1. A megmosott kígyóuborkát felkockázzuk, a lecsepegtetett olajbogyókat karikára vágjuk, a megpucolt lila hagymát szintén felaprítjuk. Összekeverjük a paradicsomos-olívás szósszal, ízlés szerint megsózzuk.

2. A lapkenyerekre halmozzuk a salátát, megszórjuk megmosott, felcikkezett koktélparadicsommal és a morzsolt fetával.

Tálalási javaslat:

Feta helyett krémfehérsajt is kerülhet a lapkenyerekre.

Tipp

Ha túl erősnek érezzük a lila hagyma ízét, tegyünk újhagymát a salátába.

Elkészítési idő: 10 perc

Tápérték

Energia: 286 kcal
Fehérje: 15,5 g
Zsír: 15,3 g
Szénhidrát: 26,6 g
Rost: 7,6 g