Csirkepástétomos Crisp Bread
: 25 perc;
: reggeli;
: gyors elkészítés;
Hozzávalók:
- 1 db tojás
- 60 g FORPRO Chicken Breast Fillet In Own sauce
- 1 teáskanál olívaolaj
- 2 evőkanál Forpro Carb Control Near Zero Calorie 1000 Island Dressing
- só
- 1 kis marék kapor
- 2 lap Forpro Garlic&Onion Protein Crisp Bread
Elkészítés:
1. A tojást keményre főzzük, majd megpucoljuk, és hagyjuk kihűlni.
2. A csirkemellfilét kibontjuk. Egy kis serpenyőt fel hevítünk, kikenjük az olívaolajjal, és a húst átpirítjuk rajta (elhanyagolható). Papírtörlőre szedjük, hagyjuk kihűlni.
3. A kihűlt tojást és csirkét késes aprítóba tesszük. Krémesre törjük az ezersziget öntettel és kevés sóval, végül hozzákeverjük a megmosott, leszárazott, finomra aprított kaprot.
4. A pástétomot a lapkenyerekre kenve tálaljuk.
Jól harmonizál a pástétomhoz a csemegeuborka, vékonyan felkarikázva tehetünk egy keveset a szendvicsekre.
Tipp
Ez a pástétom sűrű, de jól kenhető. Ha lazítanánk rajta, akkor keverjünk hozzá 1-2 evőkanál zsírszegény tejfölt.
Elkészítési idő: 25 perc
Tápérték
Energia: 278 kcal
Fehérje: 28,5 g
Zsír: 10,1 g
Szénhidrát: 12 g
Rost: 5,1 g