Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Csirkepástétomos Crisp Bread

Csirkepástétomos Crisp Bread

: 25 perc;
: reggeli;
: gyors elkészítés;

 

Hozzávalók:

Elkészítés:

1. A tojást keményre főzzük, majd megpucoljuk, és hagyjuk kihűlni.

2. A csirkemellfilét kibontjuk. Egy kis serpenyőt fel hevítünk, kikenjük az olívaolajjal, és a húst átpirítjuk rajta (elhanyagolható). Papírtörlőre szedjük, hagyjuk kihűlni.

3. A kihűlt tojást és csirkét késes aprítóba tesszük. Krémesre törjük az ezersziget öntettel és kevés sóval, végül hozzákeverjük a megmosott, leszárazott, finomra aprított kaprot.

4. A pástétomot a lapkenyerekre kenve tálaljuk.


 

Tálalási javaslat:

Jól harmonizál a pástétomhoz a csemegeuborka, vékonyan felkarikázva tehetünk egy keveset a szendvicsekre.

Tipp

Ez a pástétom sűrű, de jól kenhető. Ha lazítanánk rajta, akkor keverjünk hozzá 1-2 evőkanál zsírszegény tejfölt.

Elkészítési idő: 25 perc

Tápérték

Energia: 278 kcal
Fehérje: 28,5 g
Zsír: 10,1 g
Szénhidrát: 12 g
Rost: 5,1 g