Sonkás-tojásos Triple Zero tagliatelle
: 15 perc;
: főétkezés;
: gyors elkészítés;
Hozzávalók:
- 1 doboz Forpro Carb Control spenótos Triple Zero Tagliatelle
- 1 evőkanál olívaolaj
- 50 g sárga kaliforniai paprika
- 100 g füstölt, főtt pulykasonka (felsőcomb)
- 1 gerezd fokhagyma
- Só
- 1 db főtt tojás
- 50 g koktélparadicsom
- 2 evőkanál Forpro Carb Control Near Zero Honey Mustard Flavour Sauce
Elkészítés:
1. A tésztát szűrőbe tesszük, hideg víz alatt 2-3-szor átöblítjük.
2. Az olívaolajat felhevítjük egy serpenyőben. Rászórjuk a megmosott, felcsíkozott paprikát, sütni kezdjük. Amikor már puhul, hozzáadjuk a felkockázott sonkát és a lereszelt fokhagymát, ízlés szerint megsózzuk. Végül hozzákeverjük a tésztát, és összemelegítjük.
3. A tésztát a főtt tojással, a megmosott, felcikkezett paradicsommal és mézes-mustáros szósszal tálaljuk.
Csemege reszelt tormát is kínálhatunk a tésztához.
Tipp
Főtt tojás helyett lágy tojással is tálalhatjuk a tésztát.
Elkészítési idő: 15 perc
Tápérték
Energia: 335 kcal
Fehérje: 25,4 g
Zsír: 22,1 g
Szénhidrát: 17,4 g
Rost: 8,9 g